Tips på modebloggar

Letar du också efter nya modebloggare att bli inspirerad av? Vill du se snygga kläder, de hetaste trenderna och de bästa kombinationerna av accessoarer? Internet är den bästa källan för just detta. Har du inte redan hittat en modebloggare du gillar lite extra kan vi nog hjälpa dig med det!

Dagens outfit och mycket annat

Det är inte speciellt svårt att ge tips på bra modebloggar, det finns nämligen så oerhört många att välja mellan. En utav dem är Fanny Ekstrand. Hon bloggar på metromode och skriver om sina äventyr och dagliga outfits, men ger även tips på hur du kan kombinera olika klädesplagg på bästa sätt.

Årets modebloggerska 2016

En annan bloggerska som är värd att följa är Hanna Stefansson. Hon bloggar för Elle och blev utnämnd till årets modebloggerska 2016 av Chic. Hon lägger upp ett stort antal fotografier på sig själv iklädd olika outfits, något som gör det lätt för dig att verkligen se hennes stil. Du lär dig också ganska snabbt vad som är hett och vad som inte är det.

Bloggare – ett yrke

Idag är bloggare ett yrke, något Kissie berättar om i videon här ovan. Det innebär att det finns ett stort antal bloggar att läsa och ta del av, en del bra och några mindre bra. Oavsett vad du vill lära dig mer om, mode, datorer, djur, så finns det troligtvis en bloggare som behandlar just detta ämne, det gäller bara att hitta dem.