Konventionellt smink innehåller bl.a. mineralolja - en restprodukt från oljeframställning.

Modebloggar för tjejer

De flesta av oss använder internet dagligen. Det finns inte mycket man inte kan göra på nätet. Ett exempel är att läsa bloggar, eftersom det finns bloggar om allt möjligt. Modebloggar är väldigt populära och läses dagligen av tusentals följare. De inspirerar med snygga outfits, härliga bilder och underbara klädkombinationer. Läsarna får ofta tips och råd på allt som har med mode att göra. Bloggarna har stor påverkan på vilka varumärken som blir populära och säljer bättre än andra och de uppdateras flera gånger om dagen.

Modebloggarna inspirerar läsarna

Modebloggar för tjejer är väldigt populära. Bloggarna skriver inspirerande inlägg om mode och de skriver även personligt om bloggförfattarnas vardag. Här följer några av de mest populära modebloggarna: Kenza Zouiten driver en av de största modebloggarna. Hon startade sin blogg 2006 och är modell och entreprenör. Elsa Ekman har en inspirerande blogg som aldrig är trist. Hon arbetar som modell och har en lekfull stil. Läsaren får en dos av urban streetstyle.

Petra Tungården är en annan populär modebloggare. I sin blogg skriver hon även om livsstil, inredning, skönhet, hälsa, mat och resor. På denna blogg får läsaren se härliga bilder. Fanny Ericson bloggar om sin vardag som modell och man får följa henne på plåtningar och på resor. Sofi Fahrman driver även hon en populär modeblogg, där man bland annat får ta del av snyggt mode och resor. Här finner man massor av inspiration, peppning och glädje. Fanny Ekstrand är en ung tjej som dagligen lägger upp outfits som får läsarna att häpna och fascineras. Stylisten och trendexperten Emilia de Poret driver en populär modeblogg där hon dagligen skriver inspirerande inlägg. Hon bevakar mode för ELLE och TV4.

Kenza Zouiten har vunnit “Årets Modeblogg” flera gånger

Kenza Zouiten har en av de mest populära modebloggarna. Hon designar kläder, skor och smycken. Kenza har vunnit kategorin “Årets Modeblogg” fem gånger och år 2009, 2013 och 2015 vann hon två priser per år. Hon har även vunnit i flera andra kategorier, som till exempel “Look of the Year” på ELLE Awards 2015, “Celebrity Blog of the Year” på Finest Awards 2014 och “Best International Blog” på Bloglovin Awards New York 2012.

Kenza är inte enbart känd för sin modeblogg. Hon är väldigt driven och har jobbat hårt för att uppnå sina mål. Hon jobbar som modell för agenturen Elite Model Management. Hon har även jobbat med teve och under 2011 var hon programledare för tv -programmet “Modelljakten” som sändes på Kanal 5. 2013 startade hon sitt klädmärke Ivyrevel.com, där hon designar kläderna själv vilket gör märket unikt. En sak är säker, Kenza är här för att stanna!

Konventionellt smink innehåller bl.a. mineralolja - en restprodukt från oljeframställning.

Modebloggar – intressanta och inspirerande bloggar

Modebloggar är väldigt populära. Målgruppen är oftast tjejer som är intresserade av bland annat kläder, smink och väskor. Modebloggar uppdateras dagligen, ibland flera gånger om dagen, med härliga bilder på outfits som inspirerar. Genom dessa bloggar får man som läsare reda på de senaste trenderna. Flera av modebloggarna spelar in handledningar som visas på Youtube. Dessa så kallade video tutorials är väldigt populära internationellt och nu har trenden kommit till Sverige. Videoklippen kan handla om allt från smink- och hårtips till klädtips.