Modebloggar för män

Bloggar är ju idag ett otroligt stort fenomen och många av oss läser någon eller några bloggar dagligen. Att blogga om mode är särskilt populärt, i synnerhet bland kvinnor. Du kanske till och med tänker att det inte finns några manliga modebloggar? Det är i så fall fel. Faktum är att det finns en rad olika modebloggar av och för män och med olika stilar och inriktningar. Här får du tips om några av de mest populära manliga modebloggarna idag.

Modebloggar hos Café

Café är ett magasin riktat mot män. Här kan du läsa om allt ifrån livsstil till mode och mat. Magasinet har också sin egen plattform för bloggar, och då främst såklart bloggar av och för män. Många stora namn inom Sveriges manliga modevärld bloggar för just Café. Två exempel är Daniel Lindström, som också är magasinets modechef, och Gustav Broström, som förutom mode skriver mycket om skönhets- och hudvårdsprodukter för män.

En av de största modebloggarna för Café är utan tvekan Martin Hansson. Han skriver om det mesta du kan tänka dig vad gäller mode – de senaste trenderna, var du köper plaggen och hur du bäst kombinerar dem med andra plagg med mera. Han skriver ofta om mer exklusiva märken bland kläder, men emellanåt även budgetvarianter. Hans stil är välklädd och något proper, men även här tar han ut på svängarna emellanåt.

Andra manliga modebloggare att hålla koll på

Det är givetvis inte bara Café som tillhandahåller oss modebloggar av och för män. Plattformar som Metromode har också ett gäng bra bloggar. Många bloggare väljer också att ha sin egen domän. Vi får inte heller glömma King Magazine, som ju är ett renodlat modemagasin, men som också har en del bloggar. Här hittar vi till exempel Herr Nilsson, Lindbergs stil, Tobias Sikström och Philip Conradsson för att nämna några.

Föredrar du en mer avslappnad och ungdomlig stil än den som Martin Hansson representerar? Tillsammans med Martin Hansson kan Andreas Wijk ses som en av Sveriges absolut största modebloggare för män. Andreas Wijk skriver också om många fler ämnen än enbart mode. Till skillnad från Martin Hansson är alltså Andreas Wijks stil mer avslappnad och street-aktig. Förutom att vara en av Sveriges största modebloggare för män, vilket han också har vunnit pris för, arbetar han som modell.

Klocka och slips

Många modebloggar för män

Att modebloggar bara skulle vara till för kvinnor stämmer inte. Idag finns det många bloggar, och däribland modebloggar, som är skrivna av och som riktar sig till män. Plattformar som Café, King Magazine och Metro mode har alla en rad manliga bloggar. Några av de största manliga modebloggarna idag är Andreas Wijk, Martin Hansson och Daniel Lindström. De representerar olika stilar, så du får själv avgöra vem av dem som faller dig bäst i smaken!